Agapi Flying Cats

Neem ook eens de tijd om op de website van Agapi Flying Cats te kijken om te zien wat voor goed werk zij doen voor verwaarloosde Griekse straatkatten. Ze zijn bezig met sterilisatieprogramma's en daarnaast zorgen ze er ook voor dat er katten naar Nederland toe komen om veilig verder te kunnen leven bij een nieuw liefdevol baasje in Nederland of België.

Om dit goede werk te kunnen blijven doen hebben ze wel donateurs nodig! Hoe kan je donateur worden? Klik op deze link. Namens de Griekse straatkatjes, alvast bedankt!

 

 

Wil je Agapi Flying Cats financieel steunen, dan kan dat op de volgende manieren:

  • wordt Vriend van Agapi Flying Cats met een vaste maandelijkse bijdrage van minimaal € 5,00. Als Vriend informeren we je twee keer per jaar met een nieuwsbrief, waarin we laten zien wat we met de donaties doen. Wil je Vriend worden, meld je hier aan 
  • door een éénmalige bijdrage aan Agapi Flying Cats naar A. de Groot NL66 RABO 0347 9856 88 of voeg gemakkelijk een donatie toe aan je digitale winkelwagentje van €1,- , €2,50 of €5,
  • door sponsoring van neutralisatie-acties in Griekenland, kijk hiervoor op ons sterilisatieprogramma

Lieve mensen,

Ik wil jullie geen schuldgevoel geven, maar wil iedereen laten weten, dat ik wacht op jullie. Toen je op zoek was naar een harige vriend, wilde ik dat je niet besloten had om een ras kitten te kopen, maar was gaan zoeken naar mij. Het is niet jouw schuld, je wist niet dat ik geen warm en veilig huisje had. 

Als kitten was ik ongewenst en ben samen met mijn broers en zusjes in een container gedumpt. Als enige heb ik het overleefd, maar het leven op straat is erg zwaar. Ik ben moe en heb altijd honger. Op straat wordt ik nooit met rust gelaten, mensen jagen me weg, soms slaan ze mij. Dat snap ik niet, ben gek op mensen en ben alleen op zoek naar eten. Iedere nacht droom ik van een warm en veilig huisje. Ben bang dat ik niet oud wordt, ik wordt steeds zwakker en voel me zo alleen.

Alsjeblieft, stuur iemand die mij helpt en van mij wil houden. Een eigen  bedje en eten. Ik ben zo moe en wil niet meer vechten. 

 

Verhaal van een straatkat. 

E-mail: Info@deridderretail.nl

KVK: 81544715

BTW-ID NL003575260B58